War nicht ganz so mein Fall. Aber ist Geschmackssache.
Your cart is currently empty
Very aromatic tea made from the pulp of the coffee cherry and organically grown.
It is also called "Cascara" and is made from the sun-dried pulp of the coffee cherry . In Yemen, for example, this tea is called "Qishr". It contains less caffeine than coffee, but it is rich in antioxidants and naturally sweet. Our coffee cherry tea is made from 100% organic Arabica coffee from the Tropical Mountain coffee farm in Peru.
Pour 1 tablespoon, about 10g, Cascara with about 200ml of boiling water and let it steep for 4-8 minutes depending on your taste. Refine with honey, lemon wedges or muscovado cane sugar and enjoy hot or cold.
Aroma sachet made of paper, airtight, freshness-sealed: content 180g
You should use the tea within two years if stored in a dry place.
Coffee cherry tea containing caffeine, certified organic according to the EC organic regulation.
War nicht ganz so mein Fall. Aber ist Geschmackssache.
Muntermacher für lange Autofahrten
Gute Bezugsquelle - gute Qualität
sehr leckerer Tee, blitzschnelle Lieferung - ich bin sehr zufrieden.
Detaillierte Informationen über Zubereitung sind auf der Verpackung angegeben \nQualität ist ausgezeichnet, genau wie auf der Website beschrieben
*****
Verwendung als Tee zum Frühstück.\nSehr harmonischer Geschmack.